Home » Wie zijn wij?

Elaysa

Ik ben Elaysa, en de eigenaar van Hondenuitlaatservice Krimpenerwaard. Ik heb de opleiding dierenverzorging gedaan, daarna in dierenwinkels en een dierenpension gewerkt. Vanwege mijn grote liefde voor honden ben ik daarna mijn eigen uitlaatservice gestart.  

Er kwamen steeds meer aanvragen binnen waardoor, Sylvia ons team is komen versterken.  Wij werken op basis van franchise. Door Sylvia haar enthousiasme en grote liefde voor dieren past ze perfect bij Hondenuitlaatservice Krimpenerwaard. 

Onder mijn werkgebied vallen; Gouda de wijken (Goverwelle, Oosterwei & Stolwijkersluis), Haastrecht & Stolwijk. 


Werkgebied middag groep: Ouderkerk a/d IJssel & Krimpen a/d IJssel

Interesse? Neem contact met mij op; 
Telefoon; 06-24615413
Mail; info@uitlaatservicekrimpenerwaard.nl


Sylvia

Mijn naam is Sylvia en ook ik heb een grote liefde voor dieren en dan vooral honden.
Toen ik hoorde dat Elaysa wilde uitbreiden, was ik net op zoek naar een nieuwe uitdaging en wat is er nu mooier dan de hele dag bezig kunnen zijn met je grootste passie?
 
Doordat ik veel met honden heb mogen werken, heb ik een goed inzicht in roedelgedrag, ook ben ik bekend met verschillende ras eigenschappen waardoor ik voor elke hond de perfecte wandeling kan bieden!

Onder mijn werkgebied vallen; Krimpen a/d Lek, Lekkerkerk, Bergambacht, Ammerstol en Schoonhoven.

Interesse? Neem contact met mij op;
Telefoon; 06-20751447
Mail; sylvia@uitlaatservicekrimpenerwaard.nl

Pia

Dieren, dieren en nog eens dieren. Met alles wat daarbij komt kijken, maak je mij enthousiast.

Men heeft me voorheen tegen kunnen komen in een dierenspeciaalzaak, honden- en kattenpension, in diverse dierparken als dierverzorger, op katten- en hondenshows, dier-evenementen met mijn fotostudio en zelfs buiten in de natuur tijdens dieren fotoshoot voor particulieren.

Kortgezegd, dieren zijn helemaal mijn ding!

Op het moment dat ze bij de uitlaatservice om versterking vroegen, was ik al een tijdje aan het oriënteren naar een baan die me wat meer tijd over liet houden voor o.a. mijn eigen dieren, privéleven en dierfotografie bedrijf. Want daar had ik tijdens mijn drukke baan in Avifauna helaas geen tijd meer voor.

En onwijs blij ben ik met de keuze die ik gemaakt heb. Nu kan ik mijn liefde voor dieren in mijn werk blijven voortzetten en daarnaast ook nog eens veel tijd besteden aan alle andere belangrijke dingen in het leven!

 

Momenteel vol 

 

Interesse? Neem contact met mij op; 
Telefoon; 06-28506226
Mail; pia@uitlaatservicekrimpenerwaard.nl