Puppyopvang

 

Hondenuitlaatservice Krimpenerwaard heeft als extra service puppyopvang. Puppy dagopvang is voor puppy’s vanaf 8 weken. Hier kunnen ze leren, socialiseren en heb jij je handen even vrij! De pup wordt in de ochtend opgehaald en eind van de dag weer thuisgebracht. Tijden zijn van 9:00 uur tot 17:00 uur. 

Omdat een puppy op deze leeftijd nog niet lang alleen kan zijn is het belangrijk om een omgeving te vinden waar jou puppy kan blijven als jij moet werken of je puppy extra wilt socialiseren met andere honden. Het is belangrijk dat je puppy zich thuis voelt op deze plek en de juiste zorg krijgt aangepast aan zijn leeftijd.

De pup kan buiten heerlijk spelen met andere honden, ontdekken en rennen op ons omheinde veld.  Wanneer de pup naar binnen gaat voor rust krijgt de pup zijn voer en over de dag verspreid de nodige kauwdingen. De pup verblijft wanneer er gerust wordt binnen in een bench, puppyren of mand. 

Je puppy is bij ons in goede handen wanneer jij moet werken of even niet de tijd hebt. Het is voor ons belangrijk dat jouw hond opgroeit tot een volwassen, stabiele en blije hond!

Alleen nog plek voor pups uit Krimpen a/d IJssel, Ouderkerk a/d IJssel en Lekkerkerk

 

Momenteel zit de puppyopvang vol 

Tarief: €17,50

 

Wil je meer informatie of aanmelden neem dan contact op via; info@uitlaatservicekrimpenerwaard.nl of vul ons contactformulier in.